Version 2.0

Jenni Laxén funderar på allt och inget, samtidigt som hon skriver om hur det känns att vara sjuk i leukemi och hur det är att komma tillbaka till "verkligheten".
Header

Det där med att dö just nu är inte jätteaktuellt om du frågar mig

01.11.2014 21:02 | Skriven av Jenni Laxén i Okategoriserade

Nu när det är Allhelgonahelg och allt, så är det väl naturligt att tala om döden? Genom att klicka på länken nedan kan du lyssna på en intervju om bl.a. min inställning till döden, som sändes i radio X3M idag.

http://svenska.yle.fi/artikel/2014/11/01/hon-har-doden-bakom-hornet

 

fDela tTweeta

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 Both comments and pings are currently closed.

Ett svar

  • Eva says:

    Hej, hoppas det är så bra det kan vara! Men, har du några planer på framtiden trots allt? Tänk OM du blir frisk och måste leva ett lika svårt liv som vi andra (kämpa mot arbetslöshet, försöka räcka till både fysiskt och psykiskt i arbetsuppdrag och för sina anhöriga etc. etc.) – vad tänker du göra då? Har du en arbetsplats du kan gå tillbaka till, arbetskompisar du längtar efter att få dricka kaffe med, tillräckligt med utmaningar i yrket? Sist och slutligen borde vi ju varenda en vara beredda att lämna allt när som helst. Men ändå måste man ju se framåt mot när nästa lön kommer och man kan betala nästa räkning osv. osv.