Version 2.0

Jenni Laxén funderar på allt och inget, samtidigt som hon skriver om hur det känns att vara sjuk i leukemi och hur det är att komma tillbaka till "verkligheten".
Header

Låt mig vara, låt mig vara, lite till

08.09.2014 16:43 | Skriven av Jenni Laxén i Okategoriserade

”Kom våren, kom skratten, kom tårarna om natten.
Låt mig vara, låt mig vara, litet till, jag är, jag är inte beredd att gå än.
Låt mig finnas, låt mig finnas, litet mer, jag är, jag är inte beredd att dö än, inte än!”

 

Jag vet inte hur många gånger jag lyssnat på den här sången, speciellt orden här ovan, och sjungit med i texten, gråtit så ögonen värkt och tänkt att just precis så känner jag! Nu känns dessutom orden mera aktuella än någonsin. Så jag sätter på sången från början igen och sjunger med så högt så det värker i lungorna.

 

Lyssna på hela Vårens första dag

fDela tTweeta

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 Both comments and pings are currently closed.

5 svar

 • benita says:

  Oj, Jenni. har följt din blogg och tycker så synd om dej. Håller tummarna att du skall få vara med länge än.
  Bra att du fick en fin sommar och vi skall nu hoppas också en fin höst. Kramar och kämpa på .

 • Claire von Schantz says:

  En stor, stor styrkekram till dig <3

 • Christina Danielsson says:

  Hej Jenni

  Har flera kvällar bett till Gud att du skall bli frisk. Eftersom vi inte känner varandra så bra har jag
  hållit en mera passiv roll i det hela samtidigt som jag aktivt har skickat ”änglabollar” till din kropp och själ som
  innehåller ärkeängeln Raphaels läkande ”gröna” energi. Jag har inte sagt till många mänskor det som jag säger dig, att ”änglarna är mina bästa och trognaste vänner”. De har alltid stått vid min sida så att jag inte behövt ensam lida. Detta gäller även dig. De som inte många vet är att änglarna får inte hjälpa dig (endast om det gäller ditt liv) om du inte ger lov pgav naturens lag om ”mänskans fria vilja”. De gäller alltså bara att be om hjälp och det lönar sig att beskriva tydligt och klart vad man önskar. Jag hoppas du har ännu många år framför dig. Du har så många mänskor som bryr om dig, vilket inte är en självklarhet.

  Krya på dig!
  Kram, Tina (var klasskompis med din lillebror i lågstadiet)

 • Minna Barner-Rasmussen says:

  Vi sjunger med dig Jenny – och för dig! Det är inte rätt att du igen måste genomgå det där helv*tet. Kämpa tösen! Vi vill alla så gärna ha dig kvar i den här världen ännu läääänge, du hör till de människor som har en så otroligt fin och positiv energi. Hoppas den tar dig igenom den här tuffa tiden. Och att du snart får återgå till det ’normala’ livet igen.

 • Bloggläsare says:

  Varma tankar och krafter sänder dig en som följt med din blogg.